måndag 24 januari 2011

Altanen

Idag har min människa varit hemma eller hemma och hemma. Ja, en stund var hon hemma hos mig sedan åkte hon iväg med brummisen och det stora huset bakom för dom där stoooora fyrfotingarna. Hon skulle iväg till stora plåsterhuset för fyrfotingarna, det är ju den där fyrfotingen som inte mår så bra i sin tass som skulle till plåsterhuset igen.

Hur som jam så passade jag på att jama mej till en kontrollutevistelse på altanen.
Jag fick för mej i ett svagt ögonvift att det skulle vara varmt och skönt därute eftersom dom tände den stora gula lampan ett tag i dag. Men ack så fel i tassen jag hade!
Min päls var inte alls uppgraderad för dylika äventyr. Så jag fick långa morrhår och jamade till altandörren att den skulle öppna sej och släppa in mej igen. Det var alldeles för mej där ute så jag väntar nog en sisådär niohundrasjuttiotrettifemdagar innan jag försöker mej på en vistelse på altan igen. Jag ska då jamsingen inte gå på det där med gula lampan igen...*svansknyck*

5 kommentarer:

 1. Klart att det blev alldeles för kallt när du kom ut på altanen utan uppgradering av pälsen, det går ju inte! Du kanske har kvar version höst.3, det går inte an. Nu kan du lika gärna vänta tills vår.1 släpps. Och hoppas det gick bra med den stora fyrfotingen!

  SvaraRadera
 2. Skönt med solen men det är trist att det fortfarande är så kallt. Man kan lika gärna gosa in sig inne. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Det är nedrans lurigt med den där stora gula lampan. Den lockar och ser så inbjudande ut, men så är det bara bluff. Fyjam för kallt lurifaxväder! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Mjauuu,vilken besvikelsetass för dig.....
  Du får ta & tassa inne ett tag till ;)

  /Jam & Kram

  SvaraRadera
 5. Gustav, jag väntar till vår.1.0 släpps helt klart
  Dui & Deco, det är bara lurendrejerier med gula lampan
  Findus & co, ja, jag vill inte ha sånt där lurifaxväder
  Annmi,ja jag blev verkligen besviken

  SvaraRadera