onsdag 27 maj 2009

Högst ofrivillig bloggvila


jag vill bara jama om att min bloggvila har varit VÄLDIGT ofrivillig ifrån min sida.


Först och främst måste jag meddela att min käre, trofaste vän Ozzy finns inte med oss längre han är med sin vän Oskar i himlen numera. Han kom i vägen för en brummis. Mina människor har länge befarat att det skulle hända för han hade ingen respekt för sånna och i söndags hände det alltså. *snörvel*


Nåjam, han var gammal och skröplig så på det stora hela så har han det bättre med Oskar där dom är nu och tittar ner på oss ifrån sin katthimmel. Frid vare med er vänner jag saknar er!


Som om inte det var nog med det eländet så gick min sekreterare och sjukade ner sej - och det rejält. Jag har jamat om kontakt med henne i två dagar nu men inte en reaktion ifrån henne. Ett tag försökte jag mej på att ge henne ryggtrampsmassage men jag fick gå bort därifrån om jag inte skulle få brännskador på mina trampdynor, så hett var det. Sen har jag försökt att ligga under täcket hos henne, men det var ökenhetta så jag la mej en meter ifrån huvudkudden, det var lagom avstånd, riskfritt för brännskador.


Idag har jag i alla fall lyckats med ett överjam så nu ligger vi i soffan min sekreterare och jag och stallkatten Mizzan som numera är mest innekatt. Vi har det rätt mysigt och det är skönt att min matte inte är så brännhet och okontaktbar som hon har varit. Tyckte dom pratade om något som heter influensa

6 kommentarer:

 1. Nämen usch så hemskt. Stackars kissen. Fast han har det nog bra i regnbågslandet med sina kompisar. Men varför har din matte blivit sjuk för? Människor borde kanske också vaccinera sig en gång om året och inte vi katter. *mutter*
  Ta nu hand om din människa så det inte blir några fler oplanerade bloggavbrott. *krya på dig tass*

  SvaraRadera
 2. Jag vet - visst är det hemskt! Jag ska omedelbums jama till min matte om vaccinering.

  SvaraRadera
 3. Stackars lille kissemissen! Men vi jamar som Sippo - allas vår kloke broder att Ozzy har det säkert bra i regnbågslandet.

  Kan du inte ta med mamsen till människoveterinären/sticktanten så hon får en "pigga-på-sig-spruta"?

  Nu har vi lagt in din nya blogg hos oss.

  Välkommen hit, vackra kisse! / Chin & Cher

  SvaraRadera
 4. Tack det känns tryggt att veta att han har det mycket bättre nu. Jag ska omedelbums tassa över till er

  SvaraRadera
 5. Vad sorgligt med Ozzy...man blir alltid ledsen över att höra sånt...
  Och vad jobbigt med en matte som bränns! Ändå var du verkligen omtänksam och försökte hjälpa till och vara sällskaplig. Skönt att hon börjar svalna så det blir litet ordning igen. Tass!

  SvaraRadera
 6. Ja, det är skönt att hon börjar återgå till en mera normal temperatur. Det är så jobbigt när det inte är som vanligt med allt.

  SvaraRadera