torsdag 10 november 2016

Ett livstecken ifrån oss

Nu är det verkligen länge sedan vi skrev! skäms på oss!!!


Jag ska försöka berätta så mycket det bara tassar, men det blir nog svårt för en del har vi glömt bort, eller rättare jamat - vill inte komma ihåg...


Vi trivs bra I stan (fak tass tiskt) mot vår människas tro om oss. Balkongen blev riktigt uppskattad, till slut, där låg ju vår fina gröna matta som var på terassen I huset, den som vi älskade att sätta klorna I.


Trazzel flyttade hemifrån för länge sen. Han bor hos det äldsta människobarnet tillsammans med hennes fyrbening Tristan.


Gamla Mizzan har tassat över regnbågsbron, så hon tassar där tillsammans med Maya numera. Vår människa tog det svåra beslutet I mars månad att hon skulle få somma in eftersom hon hade slutat att äta och inte mådde bra.
Efter det så blev ynglingen Zaga uppstudsig och elak mot sin mamma Zoya,
Zoya mådde inte bra eftersom Zaga var elak mot henne, hon gick ner I vikt och mådde jättedåligt
så då bestämdes det att Zaga skulle flytta till Trazzel och Tristan ett tag. Mizzan hade nog hållit lilla Zaga kort under sina klor.

Helt plötsligt var det bara jag (Zoya) kvar. Hur ska jag hinna att hålla ordning på människorna, skällisen och lägenheten?


Nåjam, det gick alldeles utomordentligt, jag trivdes med situationen, så bra så människorna bestämde att jag skulle få följa med när de åkte på semester I huset som går på hjul. *svansvift*

De sa att jag var jätteduktig och skötte mig utomordentligt. Jag gick till och med I sele, med lååååång lina! det ni!!!

Vid varje stopp så gick jag fram till dörren och skulle checka av läget innan människorna skulle gå ut.
Efter min kontroll fick de gå ut.

Ja, jam, jag trivdes med livet på hjul, det var inte några problem att åka bilen heller, eller nya lådan. Allt var bara toppen och roligt *svansvift*

När vi kom hem så blev balkongen skön att ligga på, tills det började bli kallt ute. Då började människorna plocka ner alla saker I kartonger. De talade om att vi skulle flytta igen, Till en annan lägenhet. Det var lite läskigt I den nya lägenheten så jag bestämde mig för att ligga under sängen några dagar, innan jag började min inspektion av det nya territoriet.


Så helt plötsligt en dag så kom Zaga hem igen! Ve och jam! men jag bestämde mig för att hon inte skulle få jama med mig igen så jag fräste I ordentligt och visade vem som bestämde! och människan är min! så henne får du inte igen!Jam med basta!!

Nu har hon bott här I tre veckor och vi kan samsas riktigt bra.
Vår människa är fortfarande sjuk så vi tassar om henne efter bästa förmåga. Det pratas om att hon ska börja arbetsträna efter jul, men det får vi se. Hon testar en ny medicin nu, så förhoppningsvis blir hon batter, men vi trivs med henne hemma hos oss.

Så nu har ni fått en riktig uppdatering om livet I stan och hur vi har det på nya dagar.

4 kommentarer:

 1. Så mycket det har hänt hos er! Mycket ändringar och sorg och så glädje när det fungerar. Ta tass om er alla.Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Åh, så jamarroligt att höra ifrån dig! Så mycket har hänt, både bra och tråkiga saker, det är ju så det är här i livet. Men jag är glad att du verkar ha det bra i ditt nya liv, och så hoppas jag att matte blir bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam så roligt att du skrev, det har hänt en del hos dig med har jag sett. Nosbuffar till er

   Radera