tisdag 27 januari 2015

Inneboende.

Vi brukar ju uppskatta lugn och ro som ni vet. Nu kan vi jama om att det är allt annat som vi har fått här.
Hujedajam!

Ja, som ni vet har ju vår människa minimänniskor. Tre stycken närmare bestämt och de har ju fyrfotingar de oxå. Skällisar och så förstås sånna som vi (ädla fyrtassingar) . 
Nu har den äldsta minimänniskan kommit in på nån hög skola i en stad vid det stora vattnet i den södra delen av vårt avlånga land. Det var ju bra tyckte alla, ja vi oxå förstås, men, nu hade hon ingenstans att bo eftersom allt hände så snabbt så hon fick hyra ett litet rum hos en snäll människa men, (det var nu problemet började) hon fick inte ha med sin fyrtassing. Det resulterade i att VI måste ha honom här!!!! Så nu har vi blivit med ett smågli!! Busig som bara den , hittar på hyss hela tiden.
Vi försöker uppfostra honom med en och annan tassklapp och tillfräsning, men han förstår så dåligt...Vi är ju gamla och ordentliga flickor och sen flyttar det hit en bråkig kille på två ungdomsår! "Suck" jam, ja vi ska väl få ordning på honom oxå... inte får han gå ut heller... *skakar på huvudet*


Ni ser ju själva hur busig han ser ut. Det finns bara bus i huvudet på honom. Förresten, eftersom han ska bo här ett tag tills minimänniskan har fått något eget krypin så är det väl bäst att vi presenterar honom. Han heter Tristin. Fast vi brukar kalla honom huliganen...

6 kommentarer:

 1. Ni håller honom i er fasta men gosiga tass, så han kommer säkert att trivas hos er :)
  Han kan kanske behövas att uppfostras lite, men var snälla emot honom.
  Ni har ju också varit små och busiga.
  Nu är ni äldre, kloka och busiga eller hur??? ;-)

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. *tassen over nosen* jodå, lite busiga är vi allt ibland

   Radera
 2. Oj, oj, jag kan bara ge er min sympati! Så jobbigt att ta tass om en sån där spoling! En fördel är ju att ni är flera om att uppfostra honom. Kan bara önska er lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack Gustav, jadå vi hjälps åt så gott vi kan

   Radera
 3. Oj, oj det verkar som ni har fullt upp!ni får nog ordning på honom ska ni se! Nosbuffar

  SvaraRadera