torsdag 14 augusti 2014

Soffhäng

Alltså, den här sommaren den har varit väldigt jobbig kan vi jama!

Skapligt pälsvarmt har det varit mest hela tiden och den gula lampan har varit tänd på extra varmt, extra gult, extra allt.

Vi Katter vi har legat och flämtat I det gröna gräset (eh urtassa, det bruna gräset) ska det naturligttass vara!! för det gröna gräset det försvann I och med att den gula lampan tändes på extra allt.
 
Ja, som ni nog förstår så har vi inte haft så mycket att jama om här hemma... vi har flämtat, slappat och inget mer. Ja, om man borttassar från en och annan god musling som slunkit ner så där när vi varit ute och nattsuddat... (tass över ögonen) för det har vi varit en hel del eftersom vår människa har haft den där berömda semestern I många dagar så har minimänniskan sett efter oss.
Hon har varit ordentlig hon och jobbat och skött sina åtagande såsom insläpp och utsläpp och fyllt på våra mat och vattenskålar. Till skillnad ifrån vår människa. Fast ibland, när hon varit lite för sen (eller tidig?) så har vi tassat iväg på vårt nattsudderi... (fniss)
 
Sen har ju åskar varit på besök många ganger. Han är inte välkommen hit, men det låtsas han som han inte förstår.. *mutter*
 
Hoppas att ni alla vänner här har haft en skönt pälsvarm sommar ni med. Nu ska vi ta tass om vår människa som otroligt nog har varit hemma I hela två dagar... hon muttrar nånting om att semestern är slut nu och att hon ska till jobbet igen... ja, det tycker ju vi är bra förstås, för då blir det inte så jobbigt när vi ska hålla koll på allt här... både innejobb och utejobb.  nosbuffar till er alla /Mizzan
 
 

1 kommentar:

  1. Det har verkligen varit jamarvarmt! Men det bästa har varit att ha sina människor hemma! Nosbuffar

    SvaraRadera