onsdag 10 juli 2013

Undrar....

Nu när det har blivit så där härligt skönt pälsvarmt så är vi inte inne i onödan precis. Vi håller oss mest i den svala sköna skuggan under en buske eller träd. 
Till lunch brukar vi vanligtvis ta snabbmat ifrån uterestaurangen, innehållande fjäderkotlett eller mörad musling. Annars håller vi oss väldigt stilla, jobb får vi vänta med till efter solnedgång annars finns risk för överhettning av tassar och päls.

Nu har vår människa börjat prata om ett jobb som kallas för semester. Det innebär tydligtass att vi ska jobba hemma alldeles själva och grannen ska hjälpa oss vid behov. Det innetassar att vi ska patrullera Vårt Område varje dag/natt utan att vår människa ska lägga sig i om vi kommer hem eller inte. Vi har så att jama frigång. 

3 kommentarer:

 1. Låter ganska härligt med frigång :)
  Hoppas era 2-benta får en härlig söm-ester !

  SvaraRadera
 2. Härlig servering ni har! Var rädda om er.Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Oj, semester... Det har vi inte här i klostret, men vi tar det allt lite lugnare nu när det är varmt och skönt. Just nu har vi en gäst och sedan ska matte åka på begravning, men sedan har vi lite ledigt innan jobbet. Hoppas att ni får det skönt när ni har fått frigång!

  Tassisar från klosterkatterna

  SvaraRadera