söndag 23 december 2012

God Jul alla vänner!

Jaaa, nu är den här - den där stora dagen när alla är snälla mot varandra och förhoppningsvis alla får paket, stora som små, tvåbenta som fyrbenta..

Hur som jam så är vi i alla fall glada. Vår människa har kommit hem till oss igen och nu spinn- och kurrhealar vi för hela tassen. Vi byts om, men oftast är det jag Mizzan som har huvudtass-svaret för att hålla vår människa sällskap. När jag tassar iväg så är det oftast Zaga som byter  av mig och ibland är det Zoya som kommer in ett tag. Men vi har lyckats så bra så hon har inte behövt att vara ensam någonting ännu sen hon kom hem i fredags. Det tycker vi är bra.Vår människa låter hälsa att hon mår "efter omständigheterna" bra även om hon är väldigt trött och har väldigt ont. Hon får äta en massa med mediciner som gör att hon sover mycket men slipper ha så ont då.

Han av hankön har låtit bära ner hennes säng så hon ligger i stora rummet med oss som sällskap och det är bra för då är hon med men ändå inte så att jama.
  
Vi tycker att det är väldigt viktigt att vår människa slipper att vara ensam nu när hon inte mår så bra. Därför ser vi till att vi alltid är till tass. I fall hon behöver hjälp eller bara behöver ha lite ompyssling eller sällskap.Med dessa jam vill vi önska alla våra vänner en

God Jul och Gott Nytt År

6 kommentarer:

 1. Önskar er alla en riktigt GOD JUL och FURRY CATMAS :)
  Tur att er matte har er som tar tass om henne nu när hon har ont !

  SvaraRadera
 2. GOD JUL och Gott Nytt År önskar vi er tillbaka!

  =^.^=

  Julgos

  SvaraRadera
 3. Skönt att matte är hemma. Vilka fina bilder på er! God Jul från oss och matte.Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
 4. Vi håller tummarna för att matte inte ska behöva ha ont, utan att det går över snarast. Skönt för er människa att ha sällskap i stora rummet. God Jul på er, alla. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Vi håller också alla tummar och tassar för att er människa ska bli bra och att hon ska slippa ha ont. Det är så roligt att operationen är avklarad och att er människa är hemma igen. Be henne vara rädd om sig!

  Kramar och nosgos från alla här i klostret genom
  gammelmatte Gitte

  SvaraRadera
 6. Härligt att se att ni tar tass om er matte på bästa sätt.
  Kurr och spinnhealing hjälper mot många krämpor.
  *Julgos och nyårsbuffar*

  SvaraRadera