måndag 8 oktober 2012

dEt HänDER InGEt!

Alltså, vi vet inte vad vi ska tassa om för det händer inget här.... *suck*
Vår människa är bara på sitt så kallade jobb hela dagarna, och vi, ja vi är ute och patrullerar på Vårt Område. Där har vi ju alla vårt alldeles egna uppdrag med att tillse musar och fjäderkotletter och dylika tingester.

Jo, förresten - en sak har hänt och det är att det flyttat in en ny skällis i ett av husen här. Där har det inte bott någon förut, så det är lite ovant med att det åker en massa brummisar dit upp så vi måste se upp lite x-tra.

Vår människa har pratat med dom tvåbeningarna om att de måste kolla lite x-tra i huset innan de låser stora dörren eftersom vi kan vara lite nyfikna av oss...
Mja, nog är vi nyfikna alltid - men inte tror jag att jag skulle tassa innanför deras dörr inte... inte med den där skällisen i alla fall. Den såg rätt läskig ut tycker vår människa i alla fall. Fast han skulle va snäll... Dom skällisarna som bor i MITT HUS har redan hälsat på honom och de verkade leka rätt fint ihop, men det är ju skällisar det....*svansknyck*

2 kommentarer:

 1. Ja man måste vara försiktig med skällisar.
  Och brummisar. Det var en sån som tog vår
  mamma Babsan ifrån oss.
  Lova att ni är väldigt försiktiga!
  SvansKram

  SvaraRadera
 2. Det finns ju skällisar som är snälla både mot 2- och 4-beningar, och det finns skällisar som gillar katter också, men man måste nog vara väldigt försiktig. Om det åker brummisar där ni bor så måste ni akta er väldigt noga så de inte kör på er.

  Nosgos från Jenny, klosterkatt

  SvaraRadera