lördag 22 oktober 2011

Det har hänt nånting hemskt....:((

usch, nu är min människa väldigt ledsen...

Hon har råkat trycka på fel tangent på den där datorn ....

och det hände nånting fruktansvärt... hon råkade ha sin externa hårddisk inkopplad och lagt över alla nya bilder på den och sen skulle hon ta bort dom ifrån datorn för den började tycka att det var FÖR mycket på den, vet ni vad hon råkade göra då???

Jo. först tog hon bort dom nya bilderna ifrån datorn.... sen råkade hon trycka fel och tog bort hela 2010 års bildmapp.....*skakar på huvudet*

10 kommentarer:

 1. Du får tala om för din människa att det finns program som gör att man kan återskapa bilderna på disken, så länge man inte lägger in nytt på disken som skriver över datan. Så be din människa att prova med det.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Stackars matte!!! Vi vet hur sorgligt det är att förlora alla bilder sådär. Om hon letar reda på en duktig datortjomme/tjomma, så KAN de plocka fram dem igen, men det kan bli rätt dyrt...

  nosgos å tröstegottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 3. Fy så ni skräms!
  Illa, illa men hon kanske har tur och de finns nånstans att hitta i datorn ändå.
  Dom som KAN datorer riktigt bra påstår att det som man kastar ska gå och plocka fram på något sätt. Synd att man inte vet HUR :(
  Tragiskt om bilderna är borta för alltid.
  Men bättre än det vi trodde först. Att nån av er var riktigt sjuk.

  =^.^=

  Tröstebuffar

  SvaraRadera
 4. Mjnääää,vad jamar du så tråkigt :(
  Tror tyvärr inte de går att "tassa tbx" heller ju/TrösteKram & Nospuss

  SvaraRadera
 5. Neeeej! Åh stackars matte! Tröstbuffar

  SvaraRadera
 6. Å, så ledsamt... förstår att din matte är jättejätteledsen nu, för bilder är viktiga minnen! Men de kanske går att hitta i papperskorgen eller i någon backup-fil? Vi håller tassarna för att det ordnar sig!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 7. Men åh :( Så tråkigt. Tyvärr är det lätt tassat. Problemet med att ha alla minnen på hårdiskar, olycker tassar så lätt.

  Nosgos

  SvaraRadera
 8. Finns ett program som heter "recuva". Googla på recuva så kan du ladda ner programmet gratis. Sen kan du återställs dina filer.
  Lycka till
  //Skat-Ann

  SvaraRadera
 9. Brrr! Vi ryser! Tur att vi läste det senare inlägget först, så vi vet att det har ordnat sig. Tröstbuffar i efterskott. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Hoppas att din matte kan få hjälp att hitta alla dom där raderade bilderna igen nånstans på datorn !!

  SvaraRadera